Cégvilág

A Lipóti Pékség Európa tíz legjobb cége között

Európa 10 legjobb vállalkozása közé sorolták a Lipóti Pékséget és vezetőjét, Tóth Pétert a European Business Awards „Év Vállalkozója” díjának rangsorában.

 A versenyben több mint 1350 európai vállalkozás mérette meg magát. A European Business Awards a kiemelkedő vállalati és egyéni teljesítményt kívánja elismerni Európa-szerte. Olyan ember, csapat, közösség, szervezet teljesítményét díjazza, aki újat tud alkotni, innovációra képes.
A Lipóti Pékséget Tóth Péter alapította 1992-ben.

A kezdetekkor a pékség szigetközi kis boltokat látott el kiváló minőségű kenyérrel és pékáruval, majd a kapacitásokat növelve 2004-ben döntött úgy, hogy saját mintabolthálózatot hoz létre. A családi vállalkozás 2010-ben már 105 mintaboltot működtetett Magyarországon, ebből 50 üzleteta fővárosban. A Lipóti Pékség jelen van Pozsonyban, Dunaszerdahelyen, Nagymegyeren, és Révkomáromban is. A társaság árbevétele tavaly elérte a 3 milliárd forintot.


Az RSM DTM Hungary is részt vett a leginkább elismerésre méltó teljesítményű hazai vállalkozások felkutatásában. „Mindig pozitív meglepetést okoz, ha egy vállalkozás egy szinte telítettnek mondható
piaci szegmensben tud kimagasló eredményt felmutatni,
új szemléletmóddal vagy egy új értékesítési megoldással” – kommentálta az elismerést  Kalocsai Zsolt, a társaság vezérigazgatója.

lipóti pékség pékség RSM DTM business awards
Kapcsolódó cikkek