Cégvilág

SZÉP kártya és Erzsébet-utalvány - ezt kell tudni, videó

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. ma sajtótájékoztatót tartott az új cafteria rendszer részleteiről. A NÜSZ ismertette a SZÉP kártyára és az Erzsébet-utalványra vonatkozó szabályokat.

A január elsején bevezetett hideg ételek vásárlására fordítható Erzsébet-utalványt csak az idén meleg étel vásárlására is el lehet költeni, járulékmentesen, havi 5 ezer forintért, a kormányzat azért döntött így, hogy zökkenőmentes legyen az új cafeteria-rendszerre való átállás - mondta Guller Zoltán a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. ügyvezető igazgatója az új cafeteria-rendszert bemutató sajtótájékoztatón.

Az új kártyát eddig 600 ezren igényelték. Eddig 17 ezer elfogadóhellyel állapodtak meg, a cél, hogy ez a szám a tavaszra elérje a 20 ezret. Körtvélyesi László miniszteri biztos elmondta: a Széchenyi Pihenő Kártya vagyis a három alszámláját szálláshelyszolgáltatásra, vendéglátásra és rekreációra lehet fordítani, de az utóbbi kettőt szálláshelyszolgáltatásra is igénybe lehet venni. Kopócsy Andrea, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke szerint a SZÉP-kártya várhatóan több belföldi vendéget generál majd.

nüsz szép kártya cafeteria melegétel
Kapcsolódó cikkek