Cégvilág

Gyermekkönyvkiadót alapított a Libri

Libri Gyerekkönyvkiadó Kft. néven új társaságot alapított a Libri Könyvkiadó Kft. Papp Miklóssal, aki a cég ügyvezető igazgatói posztját is betölti. Kolibri Kiadó néven jelennek meg a piacon, a legkisebb korosztálynak szóló lapozóktól ifjúsági regényekig terveznek kiadványokat – írja a gazdasag.hu.

Új területen száll ringbe a Libri: gyermekkönyvkiadó céget alapított, Libri Gyerekkönyvkiadó Kft. néven. A társaság tagja Papp Miklós, aki egyben ügyvezető igazgató is, a kiadó főszerkesztője Balázs Eszter. A kft jegyzett tőkéje 22 millió forint.

A vállalkozás Kolibri Kiadó néven fog gyerekkönyveket megjelentetni, a 0-18 éves korcsoportot szeretnék jó minőségű, érdekes olvasmányokkal ellátni – tájékoztatta a Gazdaság.hu-t Papp Miklós. Hazai és külföldi szerzők műveit is piacra dobják, a mesék és regények mellett ismeretterjesztő könyveket is kiadnak. A cég első könyve a Könyvfesztiválra jelenik meg, Vidra Gabriella A Tudás könyvei című ifjúsági sorozatának nyitó kötete, A fekete kő titka címmel.


 

Libri gyermekkönyvkiadó kolibri kiadó
Kapcsolódó cikkek