A VT-Transman Kft.-vel kötött buszüzemeltetési szerződések, illetve a használt autóbuszok beszerzése és forgalomba állítása nyomán olyan területeket is bekapcsolt az akadálymentes szolgáltatásba a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ahol eddig alacsonypadlós kocsi nem közlekedett, így a mozgásukban korlátozottak számára nem volt használható.
 
Az alacsonypadlós járművekkel eddig is ellátott vonalakon túlmenően a dél-budai 13-as, 113-as és 113A, a rózsadombi 91-es és 291-es, illetve a Dél-Pesten közlekedő 93-as, 99-es, 119-es, 166-os, 166A és 266-os jelzésű járatokon is közlekednek alacsonypadlós autóbuszok mostantól. Budapesten túl az agglomerációban is bővítettük az akadálymentes szolgáltatásokat: a BKK Solymárral kötött megállapodása értelmében a 64-es és a 164-es viszonylatokon is közlekedtetünk alacsonypadlós autóbuszokat májustól.
 
A BKK célja, hogy a buszüzemeltetési tendereknek és a buszbeszerzéseknek köszönhetően egyre bővülő alacsonypadlós flottával a lehetőségekhez képest legnagyobb területi lefedettséget biztosítsa, ezzel egyre több utasunk számára lehetővé téve az akadálymentes szolgáltatás igénybevételét. A jövőben arra törekszünk, hogy tovább bővítsük a korszerű, alacsonypadlós autóbuszokkal kiszolgált útvonalakat.