Cégvilág

Hooters étterem nyit Budapesten is

A Hooters nemzetközi étteremlánc Budapesten nyitja meg első magyarországi és egyben első kelet-európai egységét.

Jövő hétfőn nyitja meg első magyarországi és egyben kelet-európai üzletét a Hooters étteremlánc. A konyhája mellett a személyzetéről ismert amerikai hálózat első budapesti étterme a Liszt Ferenc téren lesz.

A Chanticleer csoport egy esztendővel ezelőtt vásárolta fel a Hooters éttermeket üzemeltető és a franchise jogokat gyakorló Hooters of America vállalatot. Az étteremlánc az akvizíció után újabb lendületet kapott, hiszen a budapesti nyitás csupán a kelet-európai terjeszkedés első lépcsőfoka. A magyar fővárosban most nyíló étterem három szinten, összesen 280 férőhellyel várja a vendégeit.

„A budapesti éttermünk egy vidám, igazi bulis hely lesz” – nyilatkozta Alex Hemingway, a Hooters tulajdonosa, a Chanticleer csoport európai igazgatója. „A magyarok szeretik a jó konyhát, a lányok pedig a világ legszebbjei közül valók. A vendégeink elégedettek lesznek, ebben biztos vagyok” – mondta Hemingway.

A cég világszerte 25 ezer embert foglalkoztat, akiből több mint 17 ezer úgynevezett Hooters lány: a fiatal, csinos, megnyerő kinézetű és modorú személyzet az márka legfontosabb védjegye, akik a legendás narancs-fehér Hooters egyenruhában szolgálják ki a vendégeket.

 

Hemingway Liszt Ferenc tér hooters
Kapcsolódó cikkek