A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa legújabb határozatában ismét kizárta a 95,3 MHz-es frekvencia pályázatán indulókat – köztük a Klubrádiót – eredménytelenné nyilvánítva az eljárást. „A Fővárosi ítélőtábla jogerős ítéletében kimondta: a pályázat eredményes volt" – írja közleményéban a Klubrádió. „A Bíróság megerősítette: az ítélet alapján mindössze arra van joga a Médiatanácsnak, hogy az Autórádió törlésének megfelelően hirdessen győztest az eredményes pályázatban.” A rádió figyelmezetette a médiahatóságot: újabb vesztes per előtt állnak.
 
A Klubrádió jogosultsága a 95,3 MHz-es frekvencián tavaly februárban járt le, azóta 60 napos engedélyekkel sugároznak. A hatóság új pályázatát decemberben az Autórádió nyerte meg. A Klubrádió a döntést megtámadta a bíróságon, amely kimondta: alaki okok miatt érvénytelen az Autórádió pályázata, ezért a győztes tekintetében megsemmisítette a hatóság pályázatot lezáró határozatát, és új eljárásra kötelezte a médiatanácsot.
  
Később a bíróság kifogásaira médiatanács több frekvenciapályázattal – köztük a 95,3 MHz-el – kapcsolatban is hasonló végzést hozott. A Klubrádió ezt a döntést is megfellebbezte; a bíróság pedig kimondta: a médiatanács végzésben nem, csupán határozatban dönthet ilyen kérdésben. A testület szerdán foglalta határozatba a döntést.