Cégvilág

Egy merő kijelző lesz a Motorola új csúcsmobilja

A Motorola és az amerikai Verizon szeptember ötödikén mutatja be a cég új mobilját, amelyet a Bloomberg értesülései szerint keretnélküli kijelzővel szerelnek.

Ha a hír igaz, úgy a Motorola vezeti be az amerikai piacra az egyik első teljesképernyős mobilt, vagyis olyan készüléket, amelynek elülső oldalát teljes egészében kitölti a kijelző. A Bloomberg szerint ez lehet a legfejlettebb mobil, amelyet a Motorola a Google általi felvásárlás óta bemutat: az Android operációs rendszerrel futó készülék vélhetően a legújabb, LTE típusú hálózaton is használható lesz.

A Verizon rendelkezik a legnagyobb LTE hálózattal az Egyesült Államokban, valószínűleg ennek köszönhető a szeptember 5-i közös premier, amit egyébként sem a Verizon, sem a Motorola nem kommentált. A Bloomberg szerint mindenesetre forró őszre számíthatunk a szektorban, hiszen várhatóan a Motorolával egy napon rukkol ki az első Windows 8 alapú telefonjaival, míg az Apple a hírek szerint szeptember 12-én álló elő a megújított iPhone-nal.

motorola LTE Google
Kapcsolódó cikkek