Cégvilág

Hangoskodás a műjégpályán - Idén elmarad a Fridge fesztivál

A Városligeti Műjégpályán tartható rendezvények körül kialakult bizonytalanságok miatt azonban a Fridge Fesztiválnak egy évet ki kell hagynia.

„Pár hete volt a műjégpályán egy rendezvény, ami a hajnalig tartó hangoskodásával kiváltotta a környező lakók és kerületek, sőt a főváros vezetésének haragját is, ezzel ellehetetlenítették a fesztivál megrendezését” – magyarázta Balogh Balázs, a Fridge alapító-szervezője.

Ugyanakkor Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaság Online-nak elmondta: tárgyalások folynak a Sziget Kft. és a MEEX programszerevező cég jövőbeli szoros együttműködéséről, a részleteket pár héten belül ismertetik.

A Meex főleg a fiatalok körében népszerű cég, jelenleg egyhetes buli sítáborokat szervez Ausztriába. Az már biztos, hogy jövőre például már a MEEX és a 4 BRO mellett a Sziget Szervezőiroda csapata is beszáll a Fridge Fesztivál szervezői közé.


Gerendaiék nemrég kapták meg a hitelt az OTP-től a Sziget Kft. visszavásárlására. A feltételeiről hónapokig tárgyalt a fesztiválszervező cég és a bank, de végül sikerült 25 százalékos önrészben megállapodniuk. A nyereséges fesztivál végső eredményét Gerendai Károly még mindig nem tudta pontosan megmondani.

Sziget Gerendai
Kapcsolódó cikkek