BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy dobásra készülnek Szegeden

Amerika után Szegeden terjeszkedik az NNG, az ősszel nyíló új fejlesztői központba kétszáz új, főleg programozói állásra keresnek munkatársakat - jelentette be a cég elnöke szerdán Szegeden, sajtótájékoztatón.

David Wiernik hangsúlyozta: Magyarország a legjobb befektetési célpont informatikai fejlesztésre. Elmondta: az új központ megnyitásával több, fontos projektjét költözteti Szegedre az iGO Navigációt fejlesztő NNG Kft. Az első szakaszban 50 új kollégát vesznek fel, majd a létszámot fokozatosan 200-ra bővítik. A programozói központ a tervek szerint novemberben nyílik.

Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója elmondta: Szeged mellett a jól képzett szakemberek, a gyakorlatorientált informatikai képzés, az előkészítő tárgyalások konstruktív légköre, a színvonalas egyetemi együttműködés lehetősége, az elérhető infrastruktúra és a városra hagyományosan jellemző élénk tudományos élet miatt döntött az NNG vezetése.

Az új központba elsősorban C++ fejlesztői, -tesztelő és -csoportvezetői munkakörökbe keresnek pályázókat, illetve a felhasználói felület fejlesztéséhez grafikusok és scripterek jelentkezését várják. A budapesti irodában jelenleg 650 embert foglalkoztatnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.