Cégvilág

Új midibusz szolgáltató Ferihegyen

Új minibusz-szolgáltató jelenik meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren január elsején.

A Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma nyerte a Budapest Airport (BA) Zrt. minibusztenderét, a konzorcium miniBUD márkanéven indítja el szolgáltatását januárban jelentette be a repteret működtető BA. A miniBUD a tervek szerint nem csupán biztosítja az utasok számára a minibusz-szolgáltatás folytonosságát, jelentősen fejleszti annak színvonalát is.

A nyertes konzorcium és a Budapest Airport ötéves szerződést írt alá. A szolgáltatás indulását követően júniusig áll fel a teljes üzem, az utasok kiszolgálása ezalatt is zökkenőmentes marad. A repülőtéri minibuszflotta hatvan modern, kényelmes és környezetbarát járműből áll majd.

A miniBUD teljesen új, rugalmas és egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel, wifiszolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert. Felismerve a diszkont-légitársaságok üzleti modelljének sikerességét, az alapszolgáltatást kedvezőbb áron kínálja majd, az utasnak ezen felül lehetősége van további extra szolgáltatásokat vásárolnia.

„Nem csupán fuvarozó szolgáltatóként kívánunk az utasok rendelkezésére állni, hanem teljes körű megoldással a repülőtértől a hotelig vagy az apartmanig. A légitársaságok fedélzeti értékesítésének egyszerűsített rendszere elérhető lesz a miniBUD járművein is, a külföldi utasok részére elsősorban fővárosi idegenforgalmi szolgáltatásokat, a magyar utasok részére pedig baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is értékesíteni tudunk. Ezen kívül lehetőség lesz egyes légitársaságok utasai részére beszállókártya nyomtatására, valamint további fedélzeti extra szolgáltatások értékesítésére.” – tájékoztatott Limburger Lóránt, a miniBUD leendő ügyvezető igazgatója.

midibusz Ferihegy
Kapcsolódó cikkek