Cégvilág

Új ügyvezető a DHL Express élén

A DHL Express Magyarország ügyvezetői feladatait Bándli Zoltán veszi át március 1-jétől - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Bándli Zoltán csaknem húsz éve dolgozik a logisztikai és szállítmányozási iparágban, több mint 15 éve vezetőként. A DHL Expresshez 2009-ben csatlakozott mint a vállalat kereskedelmi és marketing osztályának igazgatója, vezetésével a DHL Express Magyarország a régió egyik dinamikusan növekvő vállalata lett a légi expressz szolgáltatások terén.

Elődje, John Lucas 2010 októbere óta vezette a vállalatot, ő a Dél-afrikai Köztársaságban a DHL Express johannesburgi központjának ügyvezetőjeként folytatja munkáját.

A DHL a nemzetközi expressz szállítmányozás, a tengeri, légi, közúti és vasúti szállítás, a szerződéses logisztika és a nemzetközi csomagküldés területén kínál szolgáltatásokat ügyfeleinek. Globális hálózata több mint 220 országot és régiót fed le, 325 ezer munkatársat foglalkoztat. A DHL a Deutsche Post DHL vállalatcsoport tagja. A csoport 2014-ben több mint 56 milliárd eurós forgalmat bonyolított le.

DHL
Kapcsolódó cikkek