Cégvilág

Európa tíz legjobb munkaadója között egy magyar cég

Európa 10 legjobb vállalkozása közé került a magyar EPAM Systems a European Business Awards „Az Év Munkaadója” díjának idei rangsorában. Az RSM hálózat által támogatott EBA 2016/17-es versenyén Európa-szerte több mint 30 ezer vállalkozás mérette meg magát, közülük választotta ki 11 kategóriában a 10-10 legjobbat a szakmai zsűri, Ruban D’Honour elismeréssel honorálva teljesítményüket.

A European Business Awards (EBA) szakmai zsűrije „Az Év Munkaadója” díjra pályázó európai cégek közül a tíz legjobb közé választotta az EPAM Systems magyar irodáját, amely a globális infotech cég európai központjaként működik. Az EBA topmezőnyébe bekerült 110 topcég teljesítményét Ruban D’Honor elismeréssel honorálta a nemzetközi szakmai zsűri. E körből kerülhet majd ki Európa legjobb vállalkozása.  

Az idei verseny első fordulójában 12 magyar vállalkozás került be a legjobbak közé, elnyerve a Nemzeti Bajnok-címet. Közülük heten vállalták a megmérettetést a következő fordulóban is, és most az EPAM Systems előtt a lehetőség, hogy Európa legjobbjaként

eba
Kapcsolódó cikkek