Cégvilág

Újabb úticéllal bővíti kínálatát a Wizz Air

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Frankfurtba. A legújabb WIZZ-járat naponta indul majd december 15-i kezdettel.

A Frankfurt Repülőtér Németország ötödik legnagyobb városában, a világ egyik vezető pénzügyi központjában működő jelentős nemzetközi repülőtér. Több mint 60 millió utasával a frankfurti magasan a legforgalmasabb németországi és a 4. legforgalmasabb európai repülőtér.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 11 repülőgéppel, melyekhez egy újabb budapesti gép csatlakozik 2017 áprilisától.  

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „Örömmel jelentjük be újabb alacsony viteldíjas útvonalunkat Budapestről a WIZZ hálózatának 137. célállomására. A legújabb útvonal összeköti Budapestet Frankfurttal, Németország legnagyobb repülőterével, az egyik legjelentősebb nemzetközi központtal. Biztosak vagyunk abban, hogy naponta induló járatunkat egyaránt kedvelik majd az üzleti és a szabadidős utazók".

Németország frankfurt repülőtér Wizz Air Frankfurt
Kapcsolódó cikkek