Cégvilág

Egy kisebb csapat vezeti az Invitelt

Átalakítják az Invitel szervezetét, közös megegyezéssel távozik a cégcsoporttól Balogh Ákos, Bognár Ádám, Budai J. Gergő és Mártha Imre.

Átalakítják az Invitel szervezetét, a vezérigazgató továbbra is David Blunck, a lakossági és kisvállalati üzletág (Invitel Zrt.) operatív vezetői feladatait továbbra is Langsteiner Marianne látja el. Javorniczky Áron, aki eddig az Invitech Solutions operatív vezetője volt, mostantól, az Invitel Csoport operatív vezérigazgató-helyetteseként felel a technológiai és fejlesztési feladatokért, mind az Invitel Zrt., mind az Invitech Solutions Zrt. területeit felügyelve. Az Invitech Solutions kereskedelmi vezetőjének utódlásáról a vállalaton kívülről gondoskodik a cégcsoport – jelentette be a távközlési cég.

Közös megegyezéssel távozik a cégcsoporttól Balogh Ákos, Bognár Ádám, Budai J. Gergő és Mártha Imre, utóbbi például a cég operatív főigazgatói tisztségét töltötte be. A csoport pénzügyi vezérigazgató-helyettesi feladatkörét külső forrásból fogja biztosítani, a többi területet a jövőben pedig más struktúrában működteti. A távozó vezetők egy átmeneti időszakban tovább támogatják a csoport munkáját. A kínai China-CEE Fund márciusban vásárolta meg az Invitel csoportot, amellyel az Invitel Csoport fejlődése új fázisba érkezett. Egy szűkebb, de más jellegű, erős iparági tapasztalattal rendelkező felsővezetői csapat feladata lesz a növekedési célok elérése – áll az Invitel közleményében.

személyi változás David Blunck Invitel
Kapcsolódó cikkek