Cégvilág

Főszerkesztőt vált a 24.hu

Új főszerkesztő érkezik a 24.hu élére, aki várhatóan októbertől irányítja majd a szerkesztőséget – számolt be a hírről maga a hírportál.

Szigeti Péter lesz a 24.hu új főszerkesztője, az új vezető októbertől veszi át a szerkesztőség irányítását – számolt be a hírről maga a hírportál.

Szigeti közel húsz éve dolgozik a média területén: pályafutását újságíróként kezdte, később három éven keresztül a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) főtitkári posztját is betöltötte. Több mint hat évig volt a Kreatív magazin főszerkesztője, 2013 júniusa óta pedig a médiapiaci szaklapot is kiadó PPH Media összevont szerkesztőségének munkáját felügyeli tartalomfejlesztési vezetőként.

Kustánczi Norbert négy éven keresztül irányította a 24.hu szerkesztőségét, vezetésével a termék a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A jövőben a kiadó online divíziójának termékeit szakértőként támogatja majd. Az új főszerkesztő érkezéséig a szerkesztőség irányítását átmenetileg Bognár Bálint termékmenedzser és Pető Péter felelős szerkesztő veszi át – jelezte a portálunkat működtető Central Digitális Média Kft.

24.hu főszerkesztő váltás
Kapcsolódó cikkek