Cégvilág

Az ország egyik legnagyobb csúszdaparkja épül Kisvárdán

Összesen 1070 méter hosszú, 14 darab csúszdaegységből álló csúszdapark épül Kisvárdán, amely a harmadik legnagyobb ilyen jellegű komplexum lesz az országban.

Az ország egyik legnagyobb csúszdaparkját építenék meg Kisvárdán – talált rá a közbeszerzési hatóság oldalán az erről szóló dokumentumra a mfor.hu. A közbeszerzés leírása szerint összesen 1070 méter hosszú, 14 darab csúszdaegységből álló csúszdapark létesítése lesz a feladat, aminek megvalósítására 9 hónapja lesz a nyertes vállalkozónak. Az ajánlatok benyújtására azonban nem marad sok idő, mivel augusztus 31-ig lehet jelentkezni.

Forrás: Kisvárdai Várfürdő

Az eljárás során legnagyobb súllyal a nettó ajánlati árat fogják figyelembe venni, majd pedig a vállalt határidő lesz a második legfontosabb szempont. A jelentkezők alkalmasságával kapcsolatban fontos kitétel, hogy minimum 350 milliós bevételt kell igazolnia, mely csúszdaépítésnek köszönhető. A referenciát illetően minimum 10 elemből álló, legalább 700 méter összhosszúságú és legalább 7 különböző típusból álló projektet kell felmutatnia annak, aki szeretné megvalósítani a kisvárdai beruházást – számol be a lap.

Az ajánlati felhívás előzetesen becsült árat nem tartalmaz, ugyanakkor a Mezőkövesden létesítendő, az 5 elemből álló, 600 millió forintos állami támogatásból megvalósításra kerülő csúszdaparkot alapul véve a 14 csúszdából álló kisvárdai projekt költségét minimum 1,5 milliárdosra saccolja a portál.

Magyarország legnagyobb csúszdaparkja Mogyoródon található, ahol 26 csúszdán szórakozhatnak a vendégek, ezt a hajdúszoboszlói aquapark követi 15-tel, a dobogó harmadik fokán pedig a sárvári csúszdapark mellé kerül majd a kisvárdai komplexum is a maga 14 csúszdájával. Vagyis az ország harmadik legnagyobb csúszdaparkját tervezik megvalósítani a szabolcsi városában.

csúszdapark Kisvárda
Kapcsolódó cikkek