Cégvilág

Új ember irányíthatja a metrófelújítást

A Transmasholding a Metrovagonmassal közösen új vezető kinevezéséről döntött a budapesti metróhálózat vagonjainak felújítási projektjének élére – írja az Index.

A Transmasholding a Metrovagonmassal közösen új vezető kinevezéséről döntött a budapesti metróhálózat vagonjainak felújítási projektjének élére – írja az Index. Eszerint a felújítási munkákat Denisz Silora vezeti majd, aki korábban a Transmasholding (a Metrovagonmas tulajdonosa) könnyű- és városi szállító vasúti jármű osztályának vezetője volt. Silo a Budapesti metróhálózat vagonfelújítási projektjének sikeres kivitelezéséért lesz felelős, beleértve a gördülőállomány biztonságát, a problémamentes működést, a menetrendtartását, a karbantartási munkák teljesítését, a szállítási idők betartását, illetve a szerelvény üzembe helyezését.

Silo komoly tapasztalatokkal rendelkezik a különféle gördülő szerelvények megalkotásában és üzembe helyezésében, többek közt metróvagonok terén is. Karrierjét az Alstom Transportnál kezdte, ahol a berendezések szervízmérnökeként, majd pedig üzletfejlesztési managerként dolgozott. Denisz jelentős tapasztalattal rendelkezik európai országokban végrehajtott projektet terén, és jól ismeri az előírásokat – fűzte hozzá a lap.

vezetőváltás metró felújítás
Kapcsolódó cikkek