Cégvilág

Akár Portugáliába is eljuthatnak a legígéretesebb startupok

Nemzetközi megjelenési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 7. Be Smart startup verseny győztesei – írja közleményében a BVK.

A startupok témamegkötés nélkül jelentkezhetnek a V4 EYES 2.0 nemzetközi startup versenyre, ahol az országnyertes V4 tanulmányúton vehet részt, emellett pedig továbbjut a Rheinland Pitch on Danube magyarországi elődöntőre, amelynek a győztese Németország legnagyobb startupversenyének döntőjén mutatkozhat be 2018 júniusában, Düsseldorfban – derült ki az alapítvány közleményéből.

A versenyen elektromobilitás és transportation témában kiválasztott legígéretesebb startupok a magyar delegáció részeként részt vehetnek

  • a lisszaboni Be Smart! Hungarian Startup eseményen február 14-15-én, illetve
  • a think.BDPST kísérőrendezvényeként megrendezendő Startup Expon március 29-én.
  • A BVK évek óta szervez startup versenyeket, nyerteseinek mentoraként számos startup sikereihez járult hozzá. Mint írják, a közalapítvány a partnerországok nagykövetségeivel és konzulátusaival együttműködve minden nyertes startupnak segítséget nyújt a számára releváns partnerek, lehetőségek, információk megtalálásában.

    A különböző versenyekről részletesebben itt tájékozódhat.

    startup Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány
    Kapcsolódó cikkek