Cégvilág

Karcagon nyitott szolgáltatóközpontot az agrárkamara

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter helyszíni köszöntőjével nyitották meg az agrárkamara karcagi szolgáltatóközpontját, amely a gazdálkodók és vállalkozásokat támogatja.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Karcagon nyitotta meg hatodik NAK Szolgáltató Központját a falugazdászi körzetközponttal egy fedél alatt. Az új központban többek között külső szakmai partnerek bevonásával fognak tájékoztatást nyújtani, és tanácsokat adni a gazdálkodóknak és a vállalkozásoknak.

A kamara további szolgáltatóközpontokat is létre akar hozni. Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter pénteken helyszíni köszöntőjében elmondta,

korunkban elengedhetetlenek a szolgáltatóközpontok, nélkülük az támogatási rendszerében, illetve a magyar jogrendben sem lenne könnyű eligazodni, hiszen a mezőgazdaság egyre komplexebb, egyre nagyobb az az információtömeg, amellyel meg kell birkózni.

A miniszter hozzátette, hogy a szolgáltatóközpont nemcsak a közel nyolcszáz karcagi gazdát segíti, támogatja az agrártámogatások világában, hanem a város életében is közösségi térré fog válni, ahol például programokat, konferenciákat lehet rendezni.

földművelésügyi miniszter szolgáltatóközpont Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fazekas Sándor
Kapcsolódó cikkek