Cégvilág

Nyártól könnyebben utazhatunk Moszkvába

Az orosz nemzeti légitársaság a három eddigi Budapest-Moszkva járatpárja mellé egy negyedik, kora délutáni járatpárt is beiktat júliustól – közölte a Budapest Airport Zrt. hétfőn.

A mostani délelőtti, déli és késő esti járat mellé negyedikként egy kora délutáni járatot is indít az Aeroflot orosz légitársaság Moszkva és Budapest között idén júliustól – közölte a Budapest Airport Zrt. hétfőn. Az újabb járatot várhatóan orosz gyártású Szuhoj Superjet (SSJ-100) típussal teljesítik, ami egész évre vetítve mintegy 63 ezer ülőhelyet jelent, összesen közel 400 ezerre növelve az Aeroflot által kínált eddig kapacitást oda-vissza irányban.

Forrás: Vitaliy Ankov/Sputnik/AFP

A járatszám bővítésének nyertesei – a közvetlenül Moszkvába, illetve tágabb értelemben véve Oroszországba indulók mellett – elsősorban a Távol-Kelet irányába utazók, vagy onnan érkezők, hiszen kedvező csatlakozási lehetőségek érhetők el egyebek mellett Thaiföld, Kína, Vietnám és Japán irányába az Aeroflot kiterjedt nemzetközi járathálózatán – olvasható a Budapest Airport közleményében.

https://www.vg.hu/vallalatok/elindult-wizz-air-elso-debrecen-moszkva-jarata-717033/

Moszkva Seremetyevo Budapest távol-kelet Szuhoj Oroszország Aeroflot
Kapcsolódó cikkek