Cégvilág

Vaszily Miklós az Echo TV új vezetője

Az MTVA eddigi vezérigazgatója, Vaszily Miklós veszi át az Echo TV operatív vezetését. Farkas Boglárka, a csatorna korábbi vezérigazgatója a Mészáros-Holding kommunikációs vezetőjeként folytatja pályafutását – jelentette be az Echo TV hétfőn.

Október 1-től Vaszily Miklós tölti be az Echo TV vezérigazgatói posztját. A Médiaszolgáltatás és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi vezérigazgatója 17 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a magyar és közép-európai regionális média, internetes és szolgáltatások területén.

Vaszily Miklós, az Echo TV új vezérigazgatója
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az Echo TV korábbi vezérigazgatója a Mészáros-cégcsoport kommunikációs vezetőjeként folytatja munkáját. Farkas Boglárka 1992 óta vesz részt a hazai televíziózásban. Pályafutása során a Duna Televíziónál és a Hír Televíziónál is dolgozott. Közel három évvel ezelőtt vállalta az arculatában és technikai hátterében is megújuló Echo TV hírigazgatói, majd vezérigazgatói posztját. Irányítása alatt bővült nézettség, továbbá a hír-és háttér-televíziózás egyik vezető csatornájává vált az Echo TV.

Papp Dánielt nevezték ki az MTVA élére

Vaszily Miklóst szeptember 28-án közös megegyezéssel mentették fel az MTVA a vezérigazgatói tisztségből. A médiatartalom-gyártó vállalat vezetői feladatainak ellátásával 2018. október 1-től, megbízott vezérigazgatóként Papp Dánielt, eddigi tartalomszolgáltatási igazgatót bízta meg.

 

MTVA Echo TV Vaszily Miklós
Kapcsolódó cikkek