Cégvilág

Matolcsy Ádám távozik az Origo kiadójának éléről

Matolcsy utódja Gosztonyi Balázs lesz.

Matolcsy Ádám 2018. december 1-ei hatállyal lemond a New Wave Media Group vezetői tisztségéről, utódja Gosztonyi Balázs lesz – közölte péntek délután az Origo. Gosztonyi több mint 4 éve dolgozik a cégcsoportnál: korábban az operatív igazgatói tisztséget töltötte be, jelenleg pedig a teljesítménykontrolling és az akvizíciós területek tartoznak hozzá.

Matolcsy Ádám 2017-től irányította a médiavállalatot, korábbi szándékainak megfelelően pedig most adja át a vezetői tisztséget. Célja, hogy olyan szakmailag tapasztalt és megbízható vezetőnek adja át az irányítást, aki a cégcsoport jelenlegi szellemiségét és alapértékeit szem előtt tartva tudja biztosítani annak fejlődését – olvasható a Origón megjelent közleményben.

A New Wave Media Group saját termékei többek között az Origo, a Life, a Travelo, a GPHírek, a VS internetes oldalak, valamint a Freemail levelezőrendszer, a ReBlog blogszolgáltató, a Videa videós platform és a Köpönyeg időjárásportál is. Emellett a cégcsoporthoz tartoznak a Life TV és Ozone TV televíziós csatornák is.

Origo Matolcsy Ádám MÉDIA
Kapcsolódó cikkek