Cégvilág

Megszűnik az Echo TV

Az Echo TV április 1-jével megszűnik, beolvad a HírTV-be.

Az alapítványi tulajdonba került gazdasági társaságok esetében számtalan, a költséghatékony és optimalizált működést lehetővé tevő változás indult meg 2019-ben – olvasható az Echo TV honlapjára felkerült közleményben.

Fotó: Shutterstock

A két televíziós társaság (az Echo TV és a HírTV) tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában, valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása érdekében, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának határozata értelmében, az alapítvány korábban megfogalmazott céljaival összhangban az alapítvány az alábbi közleményt tette közzé:

„Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy

az ECHO TV beolvad a HírTV-be.

A cégjogi beolvadásra tekintettel a Kuratórium döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik.

Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a HírTV csatornáján lesznek elérhetők. A HírTV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz.”

Kesma HírTv Echo TV MÉDIA
Kapcsolódó cikkek