Cégvilág

Új területet hódít meg a Greengo

Egy megállapodás értelmében az autómegosztó szolgáltató mostantól a szolgáltatási területén kívül, a Megyeri úti Elmű-Émász telep környékét is kiszolgálja.

Az Elmű-Émász és a GreenGo autómegosztó szolgáltató közötti együttműködés legújabb eredményeként a Megyeri úti Elmű-Émász telep és oktató központ is bekerült az autómegosztó szolgáltatási területébe.

Az Elmű-Émász és a GreenGo közötti megállapodás példaértékű, és jól mutatja a további üzleti partnereink számára, hogy rugalmasak vagyunk: ha a feltételekben megtaláljuk a közös előnyöket, akkor ki tudunk mozdulni a jelenlegi szolgáltatási területen kívülre is. Ez pedig minden ügyfelünknek előnyt jelent

– jelentette ki Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője.

Fotó: Greengo

Jászay Tamás, az Elmű-Émász vállalatfejlesztési igazgatója hozzátette, az Elmű-Émász, mint a jövő energiaellátási megoldásaiban érdekelt környezettudatos vállalat, elkötelezett az elektromos autózás elterjedése iránt. Ehhez kiváló partnert találtak a GreenGoban.

Az e-carsharing modell elterjesztése azért is fontos, mert ezzel sok felhasználó tudja kipróbálni és rendszeresen használni ezt az új technológiát

– tette hozzá az igazgató.

Az Elmű-Émász kereskedelmi partnerei részére is kínálja a GreenGot, emellett saját mobilitási palettáját is kiegészítette a carsharing cég „lebegő flottás” megoldásával, amivel egyrészt költséghatékonyabbá, másrészt környezetbaráttá tette a munkatársak közlekedését az egyes budapesti telephelyei között. Ez a megoldás lehetőséget ad az elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatok gyűjtésére, ami hozzájárul e-mobilitási stratégiánk továbbfejlesztéséhez is.

A két cég már a GreenGo megjelenése óta több fronton működik együtt, a mostani bejelentés az eddigi kooperáció kibővítését jelenti.

közlekedés együttműködés elmű-émász GreenGo autómegosztó
Kapcsolódó cikkek