Cégvilág

Nem mindennapi sportesemény támogatására adta fejét a Samsung

A Samsung bejelentette, hogy a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Európa Liga (PUBG PEL) hivatalos támogatója lesz.

A Samsung a PUBG Európa Liga hivatalos 2019-es monitorszponzora.

„Nagy öröm számunkra, hogy a PUBG Európa Ligában üdvözölhetjük a Samsungot” – mondta Atila Yesildag, a PUBG Esport vezetője az EMEA régióban.

Különleges lehetőség, hogy a PUBG PEL Esports legerősebb csapatai a Samsung ívelt CRG5 monitorain mérkőzhetnek meg egymással. A Samsung új szintre emeli a kompetitív e-sportot, izgatottan várjuk, hogy ezt akció közben is láthassuk.

A PUBG Európa Liga a népszerű Battle Royale játék profi európai bajnoksága.

Fotó: Samsung

A berlini központú sorozat a PUBG Corporation és a Starladder által szervezett hivatalos, 2019-es versenyszezon európai ága. Az évad harmadik és egyben utolsó fázisában a világ 16 legjobb e-sport csapata vesz részt. Olyan világhírű csapatok, mint a FaZe Clan, a Natus

Vincere, a Team Liquid, a G2 Esports, a Pittsburgh Knights, a Team SoloMid és a Ninjas in Pyjamas a Samsung C27RG5 monitorain gyakorolnak és versenyeznek majd a 350.000 dollár összdíjazású bajnokságban. A hivatalos mérkőzéseket péntektől vasárnapig, este 6 és 9 óra között rendezik, a harmadik szakasz döntőjére október 6-án, a promóciós kupa döntőjére pedig október 20-án kerül sor.

CRG5: A vállalat első 240 hertzes, ívelt kijelzős monitora

 

A 27 colos, 1500R ívű CRG5 monitor a villámgyors, 240 Hz frissítési rátának és a RapidCurve™ technológiának köszönhetően minimálisra csökkenti a kijelző válaszidejét, miközben akadásmentes képet és lenyűgöző játékélményt biztosít. A 240 Hz frissítési rátával a kijelző gyorsan és akadozás mentesen jeleníti meg még a leggyorsabb váltást is, miközben az 1500R mértékű ívnek köszönhetően egy pillantással belátható a teljes képernyő.

 

e-sport Samsung monitor
Kapcsolódó cikkek