Cégvilág

Az E.ON és az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfelei online adhatják meg a mérőállásokat

A gázmérők adatainak bejelentésének mikéntjéről az E.ON később tájékoztatja az ügyfeleket. Az ELMŰ-ÉMÁSZ online várja a mérőállásokat.

Ideglenesen leállítja az áram- és gázfogyasztásmérők leolvasását az E.ON – közölte a vállalat.

Az ügyfeleket arra kérik, hogy elektronikus úton adják meg a fogyasztásmérők állását. A vállalat újabb óvintézkedésének célja is az ügyfeleik és a munkatársaik egészségének megóvása.

Az szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzetre. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett idején.

A vállalat az eddig megtett óvintézkedések mellett úgy döntött, ideglenesen felfüggeszti az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását.

Fotó: AFP

Az ügyfelektől átmenetileg azt kérik, hogy akiknél ez esedékes, az árammérő állását a cég digitális csatornáin, maguk adják meg. Automatikusan nem szükséges mérőállást küldeni, az E.ON jelezni fogja az érintetteknek, amikor ez szükséges.

A gázmérők adatainak bejelentésének mikéntjéről az E.ON később tájékoztatja az ügyfeleket.

Az E.ON-nál a mérőállások a legegyszerűbben az online ügyfélszolgálaton keresztül, a cég mobilapplikációjának segítségével, illetve SMS-ben adhatók meg.

A mérőállások bejelentésére telefonon is lehetőség lesz, a telefon nyomógombjainak segítségével adhatók meg az adatok, de arra kérik az ügyfeleket, hogy ha tehetik, az első három lehetőséget vegyék majd igénybe.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ is felfüggeszti a fogyasztásmérők leolvasását

Ideiglenesen leállítja a villamos energia fogyasztásmérők leolvasását az ELMŰ-ÉMÁSZ. Az ügyfeleket arra kérik, hogy elektronikus úton adják meg a fogyasztásmérők állását. A vállalat újabb óvintézkedésének célja is az ügyfeleik és a munkatársaik egészségének megóvása.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-nál a mérőállások a legegyszerűbben az online ügyfélszolgálaton keresztül, illetve a cég mobilapplikációjának (EnergiApp) segítségével adhatók meg. A mérőállások bejelentésére telefonon is lehetőség van, de arra kérik az ügyfeleket, hogy ha tehetik, az első két lehetőséget vegyék igénybe.

mérőóra gázfogyasztás E.On
Kapcsolódó cikkek