Cégvilág

Szállodaellátó segít a lakosságnak

Ez nagy könnyebbség azoknak, akik az utóbbi napokban szembesültek a szupermarketek üresen tátongó polcaival.

A Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító hazánkban – közölte a vállalat.

A cég úgy határozott, március 23-tól a teljes portfóliójukat megnyitják a lakossági vásárlók számára, webshopjukban hétfő hajnaltól már le lehet adni a megrendeléseket akár másnapi házhozszállítással.

A Matusz-Vad Zrt. a HoReCa-szektor kiszolgálására szakosodott, ami azt jelenti, hogy szállodákat, éttermeket és kávéházakat látnak el a termékeikkel. Mostantól azonban a cég a lakosságot is segíti a koronavírus miatt kialakult helyzetben.

A Matusz-Vad Zrt. raktára
Fotó: Matusz-Vad Zrt.

Ezért született meg a döntés, hogy hétfő hajnaltól minden termékük elérhetővé válik, bárki megrendelheti őket a vállalat webáruházában.

Az online rendeléseket hétfőtől akár másnapra is le lehet adni, és a kiszállítás napján a vállalat pontosító e-mailt küld arról, mikor érkezik az áru.

Ez nagy könnyebbség azoknak, akik az utóbbi napokban szembesültek a szupermarketek üresen tátongó polcaival, illetve a kilométeres sorokkal, ahol sokan nem tartják a két méteres távolságot.

Raktárainkban hatalmas stratégiai árukészletünk van, elsősorban húsokból és húskészítményekből, de zöldségekből, pékárukból és más élelmiszerekből is

– árulta el Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Fontos megjegyezni, hogy a vállalat nagytételben értékesít, ezért 30 ezer forintban határozta meg a minimális rendelést.

Matusz-Vad webáruház horeca
Kapcsolódó cikkek