Cégvilág

A Henkel milliókkal támogat öt alapítványt

A Henkel Magyarország egy fogyasztói kampány keretében 10 millió forinttal támogat öt, a járvány elleni védekezésben aktív alapítványt.

A Henkel fogyasztói kampányával 10 millió forinttal támogat öt, a koronavírus-járvány elleni küzdelemben aktív alapítványt: a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt, az Összefogás a Kórházi Dolgozókért Alapítványt, valamint a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt – olvasható a cég közleményében.

Ennek a kampánynak a fogyasztók is aktív részesei, hiszen szavazatukkal dönthetnek arról, hogy a felajánlott összeg milyen arányban kerüljön szétosztásra az öt szervezet között.

A promóció már elindult és egészen július végéig tart, ezen időszak alatt adhatja le a közönség szimpátia szavazatát az öt alapítvány egyikére a kampány www.henkelpromo.hu weboldalán – írja a cég.

Fotó: AFP

A fogyasztói kampány során felajánlott 10 millió forintos pénzbeli támogatás a vállalat átfogó nemzetközi szolidaritási programján felül járul hozzá öt hazai járvány elleni küzdelemben aktív alapítvány tevékenységéhez.

A Henkel globális szolidaritási program keretén belül a Henkel Magyarország két gyárával és három üzletágával együttesen, 2 kórháznak, valamint 9 segélyszervezetnek és alapítványnak nyújtott már termékadományt közel 150 millió forint értékben az elmúlt hetekben.

Henkel járávny
Kapcsolódó cikkek