Cégvilág

A Spoon hajó is belépett az Eventrend kötelékébe

A hajó továbbra is étterem-és rendezvényhajóként szolgál.

A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább – közölte a cégcsoport.

A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.

Az Eventrend Group tevékenysége a gasztronómia, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál. A cégcsoport pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hasznosítását végzi.

A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért egyelőre csökkentett üzemmódban, indulásként augusztus közepétől, mint rendezvényhelyszín kezdi meg a működését.

A cégcsoport fontos törekvése, hogy azon kollégáik részére, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjon teremteni.

Fotó: Eventrend

A hajó célja továbbra is változatlan marad: étterem-és rendezvényhajóként szolgál.

Az 1600 négyzetméteres Spoon egyedülálló rendezvényhelyszínként télen három különböző berendezésű teremmel, nyáron két terasszal, három konyhával, öt bárpulttal fogadja az ide érkezőket.

Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására képes, alkalmas

  • esküvők,
  • konferenciák,
  • sajtótájékoztatók,
  • céges és privát partik megrendezéséhez..
  •  

    rendezvényszervezés Spoon hajó Eventrend Group
    Kapcsolódó cikkek