Cégvilág

Piacra dobja új élményplatformját a Microsoft

A Viva elnevezésű felület a Teams alkalmazáson keresztül lesz elérhető, és egy 300 milliárdos piacon száll versenybe vele a techóriás.

Új élményplatformot dob piacra a Microsoft, amelyen keresztül a dolgozóknak javul a digitális kommunikációja, és a közérzet javítása mellett elősegíti a hatékonyabb tanulási folyamatokat is. A Viva elnevezésű felület a Teams alkalmazáson keresztül lesz elérhető, és egy 300 milliárdos piacon száll versenybe vele a techóriás – derül ki a cég közleményéből.

A Bill Gates vállalata egy olyan új platform bevezetését jelentette be, amely a dolgozókkal való jobb kommunikáció és munkahelyi közérzet megteremtését, a tanulást és a felfedezést csatornázza be a mindennapi munkafolyamatokba.

A Microsoft Viva egyetlen platformon belül egyesíti a szakmai továbbfejlődés lehetőségét a kommunikációs megoldásokkal.

Fotó: AFP

Ez egy olyan új technológia, amely újraépíti azokat a személyes kapcsolatokat, amelyeket elveszítettünk a hibrid munkavégzés megjelenésével

– mondta Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója.

A szoftver bevezetésével az Office franchise, amely a vállalat legnépszerűbb ágazata, tovább erősítheti piaci pozícióit olyan versenytársakkal szemben, mint a Slack – írja a CNBC.

Ezek a funkciók külön-külön önállóan is léteztek már, a platform azonban jelentősen hatékonyabbá teszi ezeknek a funkcióknak a használatát – írták.

Teams Viva élményplatform office Microsoft
Kapcsolódó cikkek