A TikTokot a fiatalok platformjaként szokták emlegetni, pedig valójában már minden korosztályt beszippantottak a rövid, zenés videók, amelyek szinte minden témában kínálnak tartalmat. A nagyvállalatok és a kkv-k is felfedezték az alkalmazásban rejlő marketing lehetőséget.

A felhasználók által már régóta vágyott fejlesztéssel rukkolt elő a TikTok: hamarosan visszanézhetőek lesznek a korábban megtekintett videók

– értesült a TechCrunch.

Az újítás azt a hiányosságot igyekszik orvosolni, hogy jelenleg nem visszakereshetőek a random feldobott videók.

A hírről a Twitteren is beszámoltak: a Watch history/Megtekintési előzmények a Tartalom és tevékenység menüpont alatt érhető majd el.

A tesztüzemmód után hamarosan a felhasználók számára is elérhető lesz a fejlesztés.

Más újdonságok is történtek a TikTok háza táján: GIF-könyvtárat hoznak létre.

A Giphy-vel való együttműködés jegyében született gyűjteményben animációk, zenék, klipek és szövegsablonok is helyet kapnak, hogy a segítségükkel minél izgalmasabb videók készülhessenek. Az alkalmazás ajánlgatni fogja a trendeket, illetve kulcsszavak alapján is könnyedén kereshetőek lesznek a témák. 

A Giphy Video ügyfelei között televízió- és filmstúdiók, lemezkiadók, hírmédiumok, sportszövetségek és játékgyártók is találhatók.

Fotó: TikTok

Tinder-csapdák, TikTok, deep fake: így alakította át a technológia a hadviselést Ukrajnában

Kereskedelmi drónok, airbnb-adományok, TikTok, hamis propaganda, orosz katonák megtévesztése a Tinderen. Bár egy háború továbbra is katonák és fegyverek harca, az ukrajnai konfliktus új fejezeteket nyitott a hadviselésben, és megmutatja, hogy a 21. századi technológia hogyan képes befolyásolni egy háborút.