BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rövidített nyitvatartásra vált az IKEA

Az IKEA Magyarország megváltoztatja az áruházak nyitvatartási idejét. Augusztus 1-jétől kezdődően, hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 19 óra között kereshetik fel a látogatók az Örs vezér téri, a budaörsi és a soroksári áruházat.

A nyitvatartás most bejelentett módosítása szerint a hét első hat napján egy-egy órával később nyit, illetve korábban zár az áruházlánc, amelynek most még 9 és 21 óra között látogathatók az üzletei. Vasárnap pedig a 9–19 órás nyitvatartás helyébe a 10–19 órás lép.   

20200505. BudapestÚjra kinyitott az Ikea. Az Őrs vezér téri üzlet előtt hosszú sorban, de a távolságot betartva vártak a vásárlók a nyitás pillanatára. Fotó: Sulyok László (SL)Ripost.
Fotó: Sulyok László / Ripost

Ezzel párhuzamosan közleménye szerint az IKEA kibővíti és megerősíti a központi ügyfélszolgálat funkcióját, amely számos fejlesztésnek köszönhetően egy távolról működő értékesítési ponttá alakul, és a kapacitásbővítés miatt új munkalehetőségek is nyílnak. 

A cél, hogy nagymértékben szélesedjen a táveléréssel működtethető szolgáltatások köre, és a vásárlók egy 24 órán át elérhető chatbot segítségét is igénybe vehessék, 

a tervezési szolgáltatások – például konyha- vagy hálószobatervezés – még több időpontban elérhetővé váljanak, és erősödjön a megfelelő termékek kiválasztásában és a rendelések véglegesítésében nyújtott támogatás. Arra is lesz lehetőség, hogy a panaszkezelés során a vásárlók videóhívásban mutathassák meg a hibás terméket vagy alkatrészt a munkatársaknak, akik így azonnal lépéseket tudnak tenni a probléma megoldása érdekében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.