A Wizz Air további bővítést jelent be olaszországi bázisain. A vállalat a fejlesztéseket követően az ország harmadik legnagyobb légitársaságává lép elő – olvasható a társaság közleményében. 

2021.09.28,Palermo,Punta,Raisi,Airport,,Wizzair,Airline,In,Italy,,Evocative
Fotó: Shutterstock

A Wizz Air emellett két Airbus A321neo repülőgépet telepít a Róma-Fiumicino repülőtéren található bázisra, egyet pedig Milánó-Malpensára.

A repülőgépek allokálása 12 új útvonal elindítását, valamint a járatsűrűség növelését eredményezi öt útvonalon Róma-Fiumicino és három útvonalon Milánó-Malpensa repülőteréről. Az utasok ezentúl hét új úti célra, Barcelonába, Göteborgba, Málagába, Párizs-Orlyra, Portóba, Sevillába és Valenciába repülhetnek Róma-Fiumicinóból. Emellett a Wizz Air öt új útvonalat vezet be Milánó-Malpensából Cardiffba, Dzsiddába, Marsza Alamba, Rijádba és Jerevánba. Az új útvonalak 2022 októberétől indulnak, a jegyek már kaphatók a Wizz oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán.

Örömmel jelentjük be olaszországi bővítésünket, amellyel az ország harmadik legnagyobb légitársaságává válunk.

„A Rómába és Milánóba telepített repülőgépeinkkel tovább erősítjük belföldi kínálatunkat, így utasaink 12 új célállomásra juthatnak el velünk” – mondta Robert Carey, a Wizz Air elnöke.