A drogérialánc novemberben és decemberben is támogatja a dolgozóit. A cég két részletben nyújt anyagi hozzájárulást minden munkavállalónak, 70 és 120 ezer forint közötti összegben – olvasható a Rossmann közleményében.

Fotó: Rossmann

Az elmúlt években és az idén is inflációálló béremelést hajtottunk végre. A rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a megugró rezsiköltségekben is támogatjuk minden munkatársunkat 

– nyilatkozták a Rossmann ügyvezetői, Flórián László és Németh Kornél. Hozzátették, hogy az egyszeri kifizetésen túl, amit minden kollégájuk megkap, létrehoznak egy támogatási alapot. Ez azt a célt szolgálja, hogy a nehéz élethelyzetbe került munkatársaikat további anyagi támogatásban részesítsék. 

Összesen 250 millió forintot különített el a cég a támogatásokra.

A drogérialánc a pandémia alatt is mindent elkövetett azért, hogy dolgozóik biztonságban érezzék magukat. A vállalatvezetés számára kiemelten fontos, hogy minden élethelyzetben stabil szociális hálót biztosítson a munkatársai számára, ehhez a céges politikához pedig igazodik a mostani kifizetés is.

Nem lesz gond a fűtési szezonban – Magyarországon a legolcsóbb a gáz

Az átlagfogyasztás felett is a világpiacinál jóval kedvezőbb árat kell fizetniük a hazai felhasználóknak.