Értesítést küldött a Revolut a megújult felületének teszteléséről – hívta fel a figyelmet a Revinfo.hu. A lehetőség azoknak a felhasználóknak nyitott, akik jelzik, hogy kipróbálnák az új applikációt.

Over 400k Revolut Users In Poland
Már Magyarországon is lehet tesztelni a Revolut új applikációját. Fotó: Getty Images

Ez egyébként bárki számára elérhető, mindössze a Revolut-fiókban kell a profilbeállításokban jóváhagyást adni. A legszembetűnőbb változás a régi és az új app között, hogy a fő menüpontok teljesen átrendeződtek. Egyszerűsödött az egyenlegek közötti váltás, és külön ikont kapott a és a kripto. Az irányítóközpontot is átnevezték, és új dizájnt is kitaláltak, a jövőben Életmód néven fut majd. Itt a fő kategóriákon belül megtalálhatók a Revolut-csomaghoz kapcsolódó különböző kiegészítő szolgáltatások.

A legfontosabb újítás azonban, hogy az applikáció közepén feltűnt egy új gomb, amelynek a használatával nem csak más devizaegyenlegek érhetők el, hanem 

  • a Széfek, új nevén Zsebek alkategória, 
  • a Pro vállalkozói egyenleg,
  • illetve a közös számla funkció is.

Az utóbbi egy olyan bankszámla, amely a párok számára nyújt könnyebbséget. A fejlesztés elérhető az Európai Gazdasági Térségben élő ügyfeleknek, így a magyaroknak is. Az új közös banki termékkel a felhasználók a Revolut-appban egy extra számlát hozhatnak létre, amelyet két ember – legyen szó partnerekről, családtagokról vagy barátokról – közösen birtokolhat. Fontos, hogy a közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, hogy kik ők és miért szeretnék a számlát. Azt sem kell bizonyítaniuk, hogy együtt élnek.

A változásoknak ezzel még nincs vége, a friss applikációban ugyanis a bankkártyákat és a virtuális kártyákat is új helyen lehet elérni. Ehhez a jobb oldalon, felül egy kártyaikonra kell rányomni. Ami viszont, úgy tűnik, változatlan, az az átutalás, devizaváltás menüje.

Figyelmeztetést kaptak a Revolut felhasználói: a pontosan tudja, mennyit tartanak a számlájukon

Tévhit, hogy Revolutról nem lehet pénzt behajtani. A NAV automatikusan kap információkat a külföldön vezetett számlákról.