A Magyarországon az Amrest által üzemeltett Starbucks decemberben nyitja meg a hazai piacon az első drive-thru kávézóját Vecsésen – olvasható a Starbucks közleményében.

Starbucks,Workers,Give,Orders,At,The,Drive-thru.,Lemonade,Strawberry.,Saudi
Fotó: Shutterstock

A kávézólánc már 2010 óta jelen van Magyarországon, 37 üzletével a nagyobb városokban és központi lokációban található meg. Idén több kávézóját is megújította, a folyamatos fejlődés következő lépéseként pedig megnyitja első drive-thru üzletét. A cég szerint ezzel újraértelmezik a „Coffee To Go” elvét, így egyenesen az autóból rendelve élvezhetik a vendégek a kávézólánc jól ismert italkülönlegességeit, süteményeit, szendvicseit és szezonális kínálatát.  

A kávézólánc legújabb üzlete 2023. december 19-től várja a vendégeket a vecsési Market Central Ferihegyben. 

Azokat a vendégeket, akik a megnyitó napján látogatnak el a Starbucks első hazai drive-thru kávézójába, a szakképzett baristák kávékóstolóval és ajándékokkal fogadják.

Az első magyarországi Drive-Thru megnyitásával immár 38 helyszínen várjuk vendégeinket országszerte

– mondta Ewelina Muszynska, a Starbucks Magyarország és Szerbia regionális igazgatója. „A Drive-thru megnyitásával egy olyan helyszínt adtunk át, amely nemcsak a helyi közösségnek, de a reptérre tartó vagy épp onnan érkező vendégeknek is hamar kedvenc kávézójává válik majd” – tette hozzá.

Túlcsordult a Starbucks pohara, ilyet még nem láttak a kávéóriásnál

A folyamatos terjeszkedésnek köszönhetően minden korábbinál nagyobb bevétellel zárta a negyedévet az amerikai kávéóriás, s a profitja is a vártnál nagyobb ütemben nőtt. A Starbucks már több mint 38 ezer egységet üzemeltet világszerte.