Bernard Madoff

Hétmilliárd dollárt visszakapnak Madoff károsultjai

A Madoff-féle piramisjáték legnagyobb haszonélvezőjének felesége hozzájárult ahhoz, hogy 7,2 milliárd dollárt fizessenek vissza a Ponzi-séma alapján működő befektetési csalássorozat kárvallottjainak.

Átmeneti az inflációgyorsulás - Magyarország Londonból nézve

Átmenetinek tekintik londoni felzárkózó piaci elemzők a magyarországi infláció váratlan mértékű márciusi gyorsulását, és a következő hónapokban a dezinfláció - valamint a jegybanki kamatcsökkentési ciklus - folytatódására számítanak, de arra is, hogy az infláció az idén a célszint, illetve a hivatalos előrejelzések felett marad.

Vegyesen mért osztalékok

Nincs drámai meglepetés a hazai tőzsdecégek ez évben fizetendő osztalékait illetően, igaz, a Mol és az OTP részvényeseinek, úgy tűnik, változatlanul le kell mondaniuk a tavalyi eredményből történő részesedésről.

Gyengült a forint - Itt az inflációs adat hatása

Gyengült a forint a bankközi piacon: míg a kereskedés kezdetén 270,60 forint volt az euró, fél tízkor már 272,03 forinton jegyezték a csütörtök délutáni 272,17 forint után.

Új típusú influenza: újabb három magyar beteg

Tizenegyre emelkedett az új típusú influenzás esetek száma szerdára Magyarországon, miután újabb három megbetegedést regisztráltak - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.
Világgazdaság Piactér