Brexit

Kiszállt a Nordtelekom a Reengerből

A külső tőkebefektető bevonására létrehozott cég az angliai operációt támogatta, de további megtartása okafogyottá vált.

Bizonytalan jövőtől tart a City

Másfél hónap telt el azóta, hogy az Egyesült Királyság távozott az EU-val közös vámövezetből, és az áruforgalomban máris ellátási gondok keletkeztek.

Bizonytalan jövőtől tart a City

Csupán másfél hónap telt el azóta, hogy az Egyesült Királyság távozott az Európai Unióval közös vámövezetből, és az áruforgalomban máris ellátási gondok keletkeztek, a City szerepe pedig jelentősen visszaesett.

Megváltást és káoszt hozott a Brexit

Az Egyesült Királyság kilépett az uniós egységes piac­ról, így is nagy és hirtelen változásokat hozott az Európával folytatott árucserében. Vélemény.

Csapás a Brexit az exportőrökre

Emelkedő költségeket, ellátási problémákat és a brit export visszaesését hozta eddig az Egyesült Királyság kilépése az Európai Unióból.

Csapás a Brexit az exportőrökre

Emelkedő költségeket, ellátási problémákat és a brit export visszaesését hozta eddig az Egyesült Királyság kilépése az Európai Unióból, és a koronavírus-járvány mellett ez is hozzájárult a gazdasági aktivitás jelentős zuhanásához.

Brexit utáni pezsgés a londoni tőzsdén

Az új trendeket képviselő, internetre alapozó startupok mellett tradicionális vállalatok is szerepelnek a London Stock Exchange év eleji kínálatában.
Világgazdaság Piactér