busztragédia

Veronai tragédia: pénteken szállítják haza az áldozatok holttestét

Pénteken tudják hazaszállítani a veronai buszbaleset áldozatainak holttestét Budapestre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján.
2017.02.01 Olvasási idő:

Mégsem emelnek vádat a veronai tragédia buszsofőrje ellen

Az olasz sajtóértesülésekkel ellentétben mégsem emelnek vádat a veronai busztragédiát túlélő sofőr ellen.
2017.02.01 Olvasási idő:

Veronai busztragédia: nem volt nyoma defektnek

A veronai buszbaleset helyszínén a magyar rendőrök nem látták annak nyomát, hogy defektet kapott volna a jármű - mondta Óberling József rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályvezetője az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2017.01.25 Olvasási idő:

Lehet bizonyíték arra, hogy mi okozta a magyar busztragédiát

Tegnap nem állt szóba a magyar médiával Girolamo Lacquaniti parancsnok, a nyomozással megbízott olasz rendőri egység vezetője, csak a helyi újságírókat tájékoztatta arról, hol tart a nyomozás. Hétfőn viszont adott interjút az Origónak annál a hotelnél, ahol most a halálos áldozatok szülei laknak, a könnyebben sérült diákok már tegnap elindultak haza a családjukkal - írja hétfői cikkében az origo.hu.
2017.01.23 Olvasási idő:

Megérkezett Magyarországra a busztragédia negyedik súlyos sérültje is

Megérkezett Magyarországra a pénteki veronai buszbaleset negyedik súlyos sérültje hétfőn kora délután - közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.
2017.01.23 Olvasási idő:

Balog: a busztragédia sérültjeit a Honvédkórház fogadja

A budapesti Honvédkórház fogadja a péntek éjjeli veronai buszbaleset négy súlyos sérültjét, akik még vasárnap visszaérkezhetnek Magyarországra - jelentette be Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.
2017.01.22 Olvasási idő: