delegáció

Észak-Korea hallani sem akar Amerikáról

Az észak-koreai delegációnak nem áll szándékában találkozni az Egyesült Államok képviselőivel dél-koreai területen a phjongcshangi téli olimpia idején.

Kormány: Véletlenül küldtünk rossz verziót az EKB-nak

Félreértésből kapta meg Magyarországtól egy a benyújtottól eltérő verzióját a jegybanktörvénynek az Európai Központi Bank. Ez még az a változat volt, amely az MNB által javasolt módosításokat nem tartalmazta – derült ki Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdaásgi Miniszter államtitkárának parlamenti felszólalásából.

Fellegi informálisan egyeztetett az IMF-fel

Találkozott tegnap a magyar delegáció az IMF képviselőivel, ám az egyeztetések egyelőre informális jellegűek, lapzártánkig nem közöltek információt az ott elhangzottakról.

Egy magyar képviseli majd az EU-t Bécsben

Huszonöt új uniós delegációvezető kinevezését jelentette be szerdán Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben, s a diplomaták között egy magyar nagykövetasszony is van.

Médiahatósági fogadtatás - A média nélkül

Kitessékelték a Médiahatóság épületéből a nemzetközi megfigyelők forgatócsoportját – írja a Népszabadság. A nemzetközi tényfeltáró delegáció szerdán érkezett kétnapos látogatásra Budapestre, hogy a készülő médiaszabályozásról tájékozódjanak a média képviselőinél és a Médiahatóságnál.
Világgazdaság Piactér