eszköz

Elindult Paks II berendezéseinek beszerzése

A Paks II. projekt fővállalkozója, az orosz ASZE Mérnöki Vállalat Rt. megkezdte az atomerőmű két új blokkjának megépítéséhez szükséges berendezések beszerzését.

Nem jogtiszta eszközt szereltetne az autójába? Inkább ne tegye

Súlyos közlekedésbiztonsági kockázatokat jelentenek az autókban használt szoftverek és egyéb műszaki elemek működését ellenőrző nem jogtiszta, vagy nem megfelelően frissített diagnosztikai eszközök - hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT).

Négymilliárdért fejlesztett a honvédség

Az egyre javuló gazdasági körülmények lehetővé teszik, hogy 2026-ra a NATO által megkívánt GDP-arányos 2 százalékra emelje védelmi kiadásait Magyarország - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, amikor négymilliárd forint értékű technikai eszközt adott át a honvédségnek szerdán Budapesten.

Vegyen Ön is használt Tesco-berendezéseket

Ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit és eszközeit a Tesco. Az összesen 268 tételt felkínáló aukciót december 15-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten, illetve a lánc győri és budapesti raktáraiban.

Krachtól tartanak a bankok - Farkas szervezete 2013-tól stresszel

Az európai bankfelügyelet (EBA) aggódik a bankok pénzzel likviditási helyzete miatt. Ezért az új páneurópai bankfelügyelet arra utasította a nemzeti felügyeleti hatóságokat, hogy gondos figyelemmel kövessék a pénzintézetek készpénzállományának alakulását.

Intő jel: Soros túladott az aranykészletein

Soros György magyar származású amerikai dollármilliárdos az idei első negyedévben eladta fizikai aranyban tartott tőkéjének legnagyobb részét, miközben a nemesfém ára rekord magasságba tartott.

Eladásokból fizeti az olajtakarítást a BP

A British Petroleum (BP) eladja Texasban, Kanadában és Egyiptomban lévő eszközeinek egy részét, hogy ebből részben finanszírozni tudja a Mexikói-öbölben általa okozott olajszennyezés felszámolásának költségét.

Még olcsóbb az olaj

Az olajárak kedden hordónként 73 dollár alatt ingadoztak Ázsiában, az árfolyam nyugodtan kezdett a májusi adósságválságnak betudható vad ingadozást követően.
Világgazdaság Piactér