feljelentés

Feljelentette a BKV-t a szakszervezet

A munkavédelmi hatóságnál tett bejelentést a BKV-nál és a Volánbusznál tapasztalt munkakörülmények miatt az Egységes Közlekedési Szakszervezet.

A BKK szerint folyamatosan támadják őket

Folyamatos informatikai támadások és túlterheltség miatt zavar lépett fel az online utastájékoztatási felületeinek működésében – közölte a cég.

Nyomozás indut az EMIR-pénzek ügyében

Két hivatal ellen, mintegy 17 milliárd forintos károkozás ügyében rendelt el nyomozást a Fővárosi Főügyészség – közölte a fővárosi főügyész.

Hamisított állatgyógyszert terjesztenek Kelet-Magyarországon

Hamis állatgyógyszer forgalmazását jelentették a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak (NÉBIH). A hamisítványok elsősorban a keleti országrészben érhetők el, nem engedélyezett kiszerelésben, román nyelvű csomagolásban.

Lázár János feljelentést tesz a 4-es metró ügyében

A kormány döntése alapján csütörtök délután büntetőfeljelentést tesz Lázár János a 4-es metró ügyében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése alapján. Ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be.

Az MNB feljelenti a Quaestor volt elnök-vezérigazgatóját

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) büntető feljelentést tesz Tarsoly Csaba, a Quaestor volt elnök-vezérigazgató ellen a jegybankkal, illetve annak tisztségviselőivel szemben napvilágot látott "a rágalmazás és becsületsértés tényállításait kimerítő valótlanságai miatt" - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.

Tízmilliókra bírságolta és feljelentette a Hun Miningot az MNB

A Magyar Nemzeti Bank 84 millió forint bírsággal sújtotta az idén február 20-án felszámolás alá került Hun Mining Érc- és Ásványfeldolgozó Befektetési Nyrt.-t tájékoztatási kötelezettségeinek megsértéséért, felügyeleti határozatok végrehajtásának elmulasztásáért, illetve a piacbefolyásolást tiltó rendelkezések megsértése miatt, egyben bűncselekmények gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményezett az illetékes rendőr-főkapitányságnál.

Rászállt a NAV a Jobbikra

A fideszes Tényi István tett bejelentést az adóhivatalnál, a NAV most megkezdi a nyomozást számviteli rend megsértése és más bűncselekmények miatt – írja a vs.hu internetes portál.
Világgazdaság Piactér