hamis gyógyszer

Óriási kárt okoztak Magyarországnak a hamis gyógyszerek

Évente mintegy 130 milliárd forint kárt okoznak a hamis gyógyszerek Magyarországon, ez a teljes hazai gyógyszerforgalom 13 százaléka, az Európai Unióban regisztrált hamis készítményeknek pedig a 4 százaléka - közölte a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) csütörtökön az MTI-vel.

Egyre több a potenciális gyilkos szer az EU-ban

Günter Verheugen iparügyi biztos közlése szerint az elmúlt két hónapban 34 millió hamis pirulát foglaltak le a tagállamok vámhatósági szervei. A hamisítványok között antibiotikumok, sőt rákos megbetegedés kezelésére használt készítmények is szerepeltek.

Sertésinfluenza: egyeseknek ez hatalmas üzlet!

Ahogy a világ országai minden szükséges óvintézkedést igyekeznek megtenni annak érdekében, hogy a sertésinfluenza-járvány terjedését megakadályozzák, és a betegek számára a megfelelő kezelést megtalálják, a hamisítók úgy próbálnak meg gátlástalanul hasznot húzni a helyzetből

Össztűz a hamis gyógyszerekre - új honlap indult

Hazánkban nincs gyógyszerhamisítás, ám terjed az ismeretlen eredetű, piacokon, interneten kínált szer. Az életveszélyes pirulák ellen új honlapot indított a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület.
1
Világgazdaság Piactér