káosz

Nő a káosz, megnyugszik a piac

Az Északi Liga vezetője előrehozott választást szorgalmaz, míg az Öt Csillag Mozgalom vezetője újrakezdené a kormányalakítási tárgyalásokat.

A szándék jó volt, de hatalmas a káosz

Továbbra sem tudják megfelelően értelmezni a vendéglátósok az áfacsökkentés után előállt helyzetet – ez derült ki egy szakkonferencián.

Többen meghaltak egy súlyos amerikai vonatbalesetben

Legalább öt ember meghalt, amikor 238 utassal kisiklott egy vonat Philadelphia közelében – közölte a Reuters. Az Amtrak személyszállító társaság vonata New Yorkból Washingtonba tartott helyi idő szerint kedd éjszaka, amikor a baleset történt.

MNB - Máris visszakozott a kormány

A Világgazdaság Online értesülései szerint a kormánytöbbség visszakozott az IMF-EU delegációval szembeni ellenállásból és levette a mai napirendről az MNB és a PSZÁF összevonásának lehetőségét biztosító jogszabályt. Olli Rehn EU-biztos szóvivője közben közölte: a jegybankot érintő törvény miatt szakadtak meg a hiteltárgyalások.

"Beláthatatlan következmények" - Megszólalt Bajnai

Az euróövezet felbomlása azonnali recesszióhoz és gazdasági káoszhoz vezetne Európában, aminek beláthatatlan társadalmi és politikai, de jól felbecsülhető gazdasági következményei lennének - írja Bajnai Gordon, Magyarország előző miniszterelnöke az Európai Unió jelenlegi válságát elemezve a CNBC amerikai gazdasági televíziós csatorna vendégblogjában, amelynek hiteles fordítása a hazaeshaladas.blog.hu-n hétfőn jelent meg.

Gazdasági káosz uralkodik el Esztergomban

Az alkotmányt és az önkormányzati törvényt is megsértette az esztergomi képviselő-testület, amikor egy hónapja a fideszes képviselők Tétényi Éva független polgármester kizárásával tartottak ülést.
Világgazdaság Piactér