készpénzfelvétel

Kiállta a rohamot a hazai bankrendszer

A jegybanki statisztikák szerint a tíz legnagyobb kereskedelmi banknál a márciusi ATM-es készpénzfelvételek értéke nagyjából 650 milliárd forint volt.

Kiállta a rohamot a hazai bankrendszer

A jegybanki statisztikák szerint a tíz legnagyobb kereskedelmi banknál a márciusi ATM-es készpénzfelvételek értéke nagyjából 650 milliárd forint volt, 47 milliárd forinttal több, mint februárban.

Ma már inkább számlára megy a nyugdíj

Öt év alatt csaknem kétmilliárd forint megtakarítást jelentett, hogy előretört a nyugdíjak és a családtámogatások folyószámlára utalása.

Készpénzfelvétel: Vékony jégre lépett a Penny

Mély hallgatásba burkolózik minden érintett a Penny Market új készpénzfelvételi szolgáltatásával kapcsolatban. Bár senki sem mondja ki, a probléma, hogy adócsalásnak is minősülhet a bankok kihagyásával működtetett cash back szolgáltatás.

Itt a kiskapu az ingyenes készpénzfelvételi limit túllépéséhez

Júliusban vezette be az egyik diszkontlánc azt a szolgáltatását, mely a vásárlót azonnal „ingyen” készpénzhez juttatja, az üzletnek pedig csökkenti a pénzkezeléshez kapcsolódó költségeit. Még a bankok is jól járnak azzal, ha az ügyfél nem az ATM-ből veszi fel a pénzt – írja a Magyar Nemzet Online.
Világgazdaság Piactér