közterület

Magyar közterületek a mozivásznon

Több százmillió forintot fizetnek a különböző produkciós irodák évente azért, hogy magyarországi köztereken forgathassanak.

Magyar közterületek a mozivásznon

Több százmillió forintot fizetnek a különböző produkciós irodák évente azért, hogy magyarországi köztereken forgathassanak.

Felkerült Budapest térképére Minszk

A Fővárosi Közgyűlés szerdán Fehéroroszország fővárosáról, Minszkről nevezett el egy eddig névtelen teret Budapest III. kerületében.

Autóklub: nem jó a közterületi bírságok rendszere

A Magyar Autóklub szerint elhibázott a közterület-felügyeletek kamerás felvételek alapján történő eljárási jogosultságának szabályozása a kötelező haladási irány betartására vonatkozó szabályok megszegése esetén.

Másfél milliárdból újul meg Zalaegerszeg

A város csaknem 30 pontján, összesen mintegy 1,5 milliárd forint összegből újulnak meg utak, járdák és terek, illetve épülnek új kerékpár- vagy bekötőutak Zalaegerszegen a következő két év során - közölte hétfőn a zalai megyeszékhely polgármestere.

Tizenegy forinttól indul a helyfoglalás Budapesten

Már 11 forintért is igénybe lehet venni egy négyzetméternyi fővárosi közterületet, de csaknem ötezret is elkérhetnek érte. Az ár a helytől és a hasznosítási céltól függ.

Öt évre előre lefoglalnák a területet a Sziget Fesztiválra

Öt évre szóló közterület-használati megállapodást kötne a fővárosi önkormányzattal a Sziget Kft. az Óbudai-szigetre a Sziget Fesztivál és a Gyerek Sziget tervezhetőbb megvalósítása érdekében a 2016 és 2020 közötti időszakra - az erről szóló javaslatról jövő szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés.
Világgazdaság Piactér