logisztikai

Kitelepíti a logisztikát az OKF

Logisztikai feladatokat szervez ki a katasztrófavédelem országszerte. A korábban általa ellátott raktárlogisztikai és fuvarozási tevékenység egy része átkerül cégekhez.

73 milliót takarított meg az MLSZKSZ

Az elmúlt négy évben a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) 73 millió forint értékű költségmegtakarítást ért el a tagvállalatai számára meghirdetett közös energiabeszerzési tendereken: 50 millió forintot a gáz- és további 23 millió forintot az árambeszerzés terén.

Ipari ingatlan négyzetmétere már 870 forintért

A budapesti ipari ingatlanok piaca stabilizálódott a tavalyi év során, és ez az állapot maradt jellemző az idei év első félévében is. A piac az egyensúly jeleit mutatja mind a kereslet-kínálat, mind a bérleti díjak tekintetében, és a közeljövőben is csak lassú, folyamatos javulást várunk – mondta a Colliers International budapesti irodájának legfrissebb piaci jelentése kapcsán Beck Tamás, az ingatlan-tanácsadó ügynökség ipari ingatlan üzletágának igazgatója.

Francia munkások ismét foglyul ejtették a főnökeiket

A franciaországi FM Logistics 125 feldühödött alkalmazottja túszként tartja fogva a logisztikai cég öt menedzserét, akiket csak akkor engednek szabadon, ha előrelépés történik a munkahelyek megszűntetéséről folyó tárgyalásokon - közölte egy szakszervezeti szóvivő.
1
Világgazdaság Piactér