Magyar Energia Hivatal

Születőben a szélerőműtervek

Tizenkét éve vonták vissza az akkor 410 megawattnyi szélkapacitás létesítésére kiírt utolsó pályázatot.
2022.11.02 Olvasási idő:

Ál-ügynökök visszaélnek a Magyar Energia Hivatal nevével

A Magyar Energia Hivatal Fogyasztóvédelmi Főosztályára több olyan bejelentés érkezett, amelyben fogyasztók azt jelezték, hogy kedvezményes árú villamosenergia-szolgáltatást kínáló ügynökök keresték meg őket a Magyar Energia Hivatalra hivatkozva - olvasható a szervezet közleményében.
2012.12.13 Olvasási idő:

Vége az EMFESZ történetnek - Részletek

A Kúria után a moszkvai választott bíróság is semmisnek mondta ki az EMFESZ Kft. eladását, s épp most megindut a cég felszámolása is.
2012.03.22 Olvasási idő:

Késlekedik a kormány, milliárd eurónyi beruházás maradhat el

Várhatóan a jövő év közepéig nem fog megszületni a megújuló alapú energiatermelés támogatásának új rendszere (METÁR) – értesült Az Áram Ára blog döntéshozó-közeli forrásból. Ezzel az energetikai kormányzat legalább másfél évvel tolja ki a megújuló energiaforrásokon alapuló új energiatermelő kapacitások létesítését célzó beruházásokat.
2011.10.05 Olvasási idő:

131 perc áram nékül - Árcsökkentésre kötelezte a hatóság az E.ON-t

Egy százalékkal köteles csökkenteni az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. és az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. az elosztási díjait július 1. és december 31. között – olvasható a Magyar Energia Hivatal közleményében.
2011.07.21 Olvasási idő:

A Főgáz orrhosszal vezet a Tigáz előtt

Eddig a Főgáz van jobb helyzetben abban a Tigázzal folyó vetélkedésben, amely a január 13-án 90 napra átvett gázfelhasználók végleges megtartásáért folyik.
2011.04.14 Olvasási idő:

Távozott a MEH-elnökhelyettese

Távozott hivatali pozíciójából a Magyar Energia Hivatal elnökhelyettese, Kovács Csaba - tette közzé a hivatal pénteken honlapján.
2011.04.01 Olvasási idő:

Magyarország kockázatos zónában van gázellátás szempontjából

Egy alapfejlesztési tervet, valamint egy azt kiegészítő keleti vagy nyugati koncepciót tartalmaz az FGSZ Földgázszállító Zrt. tízéves hálózatfejlesztési programja, amelyet a társaság tegnap adott be jóváhagyásra a Magyar Energia Hivatalhoz (MEH).
2011.03.18 Olvasási idő:

Módosultak az energiatörvények

Megtörtént a harmadik uniós energiacsomag törvényi szintű átültetése a magyar jogrendbe.
2011.03.17 Olvasási idő:

Félmilliárdot bukhat az EMFESZ

Mást mutattak a gázórák és mást eredményezett a későbbi óraleolvasáson alapuló fogyasztásbecslés azoknál a háztartásoknál, amelyek január 13-án az EMFESZ-től más szolgáltatókhoz kerültek át.
2011.02.25 Olvasási idő: