Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Online hirdet ingatlanokat az MNV

Az online aukciós tér rugalmas értékesítési folyamatokat tesz lehetővé, licitálók szélesebb köréhez eljutva pedig éles versenyhelyzetet teremt.
2020.02.10 Olvasási idő:

Árverésre bocsátja balatoni üdülőit a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Az első ütemben értékesítésre szánt üdülők összértéke meghaladja a 2,5 milliárd forintot.
2019.11.18 Olvasási idő:

Rózsa Zsolt kerül a vagyonkezelő élére

A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Rózsa Zsoltot nevezte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójának.
2018.08.30 Olvasási idő:

Két és fél milliárd forintból fejleszti a vagyonnyilvántartást a vagyonkezelő

A fejlesztéseket a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által vezetett konzorcium 2,549 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatása fedezi.
2017.11.09 Olvasási idő:

Ennyi osztaléka lesz várhatóan a MOL-nak és az MVM-nek

Az MNV Zrt. konzervatív becslése alapján а 2015-2017. évekre mintegy 4 milliárd forint minimális osztalék elvárást javasol az állami tulajdonú MOL Nyrt. részvényhányad után – közölte a parlament honlapján a nemzeti fejlesztési miniszter. A rövidtávú üzleti tervekben az elkövetkező évekre vonatkozóan az Magyar Villamos Művek Zrt.-től 5 milliárd forint osztalékbevétellel számol az MNV Zrt.
2014.06.25 Olvasási idő:

Ez év végére elkészülhet az Országleltár, időigényes az adatpucolás

Ez év végéig fog mеgvalósulni az állami vаgyonnyilvántartást támogató egységes аdattár és portál а működésbe helyezett egységes, integrált vаgуоnnyilvántartási rendszer funkcionalitására alapozva – közölte a parlament honlapján a fejlesztési miniszter egy írásbeli kérdésre válaszolva. Németh Lászlóné leírta, hogy 2011 legvégére az Országleltár portál elkészült, a rendszer előrehaladását nem informatikai problémák akadályozzák, hanem а folyamatos és időigényes adattisztítás, ugyanis а nagy értékű ingatlanok adatfeldolgozásakor egyre több régóta húzódó, megoldásra váró probléma merült fel.
2014.03.25 Olvasási idő:

Milliárdos bevételt várnak a MiG-29-esek és a T-72-esek eladásából

Milliárdos nagyságrendű bevételt vár hadrendből kivont eszközei, valamint raktárakban lévő, használaton kívüli értékei eladásából a Honvédelmi Minisztérium (HM) az év második felében. A MiG 29-es vadászgépek és T-72-es harckocsik mellett katonai ruházatot, használati tárgyakat is értékesítenek.
2013.06.29 Olvasási idő:

"Az állam kockázata zéró legyen" – A privatizáció szabályai is változhatnak

Idén és jövőre nem értékesít olyan cégeket a magyar állam, amelyek nemzetgazdasági szempontból stratégiai jelentőségűek – mondta el Tátrai Miklóss, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója a Népszabadságnak adott interjújában.
2009.06.08 Olvasási idő:

Magyar lósport: elpatkol vagy megmentik?

Haldoklik a magyar lóversenyzés, a Kincsem Park veszteséget termel, s jó ha 2009 végéig működik. Egy komplex koncepció megmenthetné a sportágat, megalapozhatná annak pénzügyi stabilitását - olvasható a novemberi Manager Magazin cikkében, amelyből a Világgazdaság Online kínál előzetest.
2008.11.06 Olvasási idő:

720 milliós "bejáratot" vettek a köztársasági elnöki rezidenciánál

A köztársasági elnöki rezidenciához „bejárat” céljából 720 millió forintért vásárolt egy telket a vagyonkezelő Budán, a Béla király úton, még tavaly júniusban – értesült a Népszava.
2008.09.12 Olvasási idő: