nng

Nem nyugdíjasok, „angyalok” lettek

Az NNG alapítójaként ismerik legtöbben Balogh Pétert, aki 11 év után hagyta ott a céget. Azóta feleségével, Balogh-Mázi Máriával megalapította a BaConsult Kft.-t, amelyen keresztül fiatal startupokat segítenek.

Tovább terjeszkedik az NNG

Közel negyven százalékkal tudta növelni bevételét a múlt évben az NNG Kft., míg a navigációs szoftvert fejlesztő cég nyeresége harmadával bővült. A terjeszkedését az Egyesült Államokban és Ázsiában folytató cég taggyűlése májusban 10,4 milliárd forintos osztalék kifizetéséről döntött.

Nagy dobásra készülnek Szegeden

Amerika után Szegeden terjeszkedik az NNG, az ősszel nyíló új fejlesztői központba kétszáz új, főleg programozói állásra keresnek munkatársakat - jelentette be a cég elnöke szerdán Szegeden, sajtótájékoztatón.

Terjeszkedik az NNG

További 180 fős bővítést tervez az idén az NNG Kft., a társaság még ebben az évben megnyitná második magyarországi fejlesztő központját. A globális navigációs piac meghatározó szereplőjének számító cég 2013-ban 45 százalékkal növelte forgalmát

Az okostelefonokat is integrálják az autós navigációs rendszerbe

Több mint kétszáz fős létszámbővítést hajt végre az idén az NNG Kft., a navigációs szoftvert gyártó cég a közeljövőben a budapesti mellett egy újabb központot is nyitva Magyarországon. A társaságra már egymilliárd dollár körüli vételi ajánlat is érkezett, azonban egyelőre nincs napirenden az eladása.

A volt Nav N Go az autós navigációban nyomul

Három-négy éven belül az NNG (korábban Nav N Go) Kft. bevételének már 50-60 százaléka származhat az autóipari navigációs szoftverekből – válaszolta lapunk kérdésére a technológiai cég tájékoztatóján Szombathelyi Péter operatív igazgató.
1
Világgazdaság Piactér